Ga naar de inhoud

Over ons

Lief (toekomstig) lid, 

Wij zijn studievereniging Meesterlijk, de vereniging voor alle pabo, alpo en alo studenten van de HAN in Arnhem en Nijmegen. Een studievereniging is niet hetzelfde als de bekende studentenvereniging. Waar bij een studentenvereniging vooral het feesten, drinken en ontgroenen centraal staan, hebben we bij studievereniging Meesterlijk de sfeer van ‘niks moet en alles mag’. 

Meesterlijk bestaat sinds 2015 en is destijds opgericht door een groep pabo-vrienden die wat meer wilde naast hun studie. Deze groep is momenteel uitgegroeid tot een heuse vereniging met meer dan 350 leden! 
 
De vereniging bestaat momenteel uit een bestuur van 5 mensen die samen de vereniging draaiende houden. Dit doen ze niet alleen; er zijn nog een aantal commissies die een verschillende taken op zich nemen. De commissies worden gevuld met leden van de vereniging, van leerjaar 1 tot leerjaar 4.

Wij organiseren elke maand verschillende soorten activiteiten: borrels, feestjes, gala’s, schoolreisjes naar een pretpark of toffe reizen in het binnen- en buitenland. Naast al dat gefeest moet er natuurlijk ook geleerd worden. Vandaar dat onze educatiecommissie elke maand een mooie educatieve activiteit neerzet, zoals kroegcollege’s, college tour met de HAN of workshops van verschillende kindgerelateerde organisaties.

Zien wij jou een keer bij onze activiteiten?

Liefs,
Meesterlijk